+38073 201 71 94 phone

Публікації

Як ступінь обсмажування впливає на каву?

Як ступінь обсмажування впливає на каву?

27 лютого 2025

Кава — це не просто напій, а справжня алхімія смаку й аромату.

Обробка кави: як формується її смак

Обробка кави: як формується її смак

21 лютого 2025

Перед тим як зерна потраплять у вашу чашку, вони проходять складний шлях — від кавового дерева до обробки, обсмажування та заварювання.

Що таке Nitro Coffee?

Що таке Nitro Coffee?

19 лютого 2025

Зазвичай нітро-каву готують із холодного завареного (Cold Brew) кави. Її особливість – додавання газоподібного азоту, що й дало назву цьому напою.

Як описати смак кави: дескриптори, кольори та капінг

Як описати смак кави: дескриптори, кольори та капінг

18 лютого 2025

Сучасна кава – це десятки методів приготування, сотні сортів, різні способи обробки та обсмажки, що безпосередньо впливають на смак. Він може бути ніжним і м'яким або ж насиченим і гірким.

Від зерна до ідеальної чашки

Від зерна до ідеальної чашки

17 лютого 2025

Пуровер – це не просто приготування кави, а ритуал. Це про терпіння, увагу до деталей і любов до процесу.

Цікаві факти про каву

Цікаві факти про каву

11 лютого 2025

Кава — це напій, який полонив світ своєю ароматом та смаком. Багато людей не уявляють своє життя без ранкової чашки кави. Та чи знаєте ви, що цей напій має цікаву історію та багато неочікуваних фактів?

Арабіка чи робуста?

Арабіка чи робуста?

11 лютого 2025

Арабіка та робуста — це два основні види кавових зерен, які мають суттєві відмінності

×
×
Успішно!
×
Форма зворотного зв'язку