Кава — це не просто напій, а справжня алхімія смаку й аромату.
Перед тим як зерна потраплять у вашу чашку, вони проходять складний шлях — від кавового дерева до обробки, обсмажування та заварювання.
Зазвичай нітро-каву готують із холодного завареного (Cold Brew) кави. Її особливість – додавання газоподібного азоту, що й дало назву цьому напою.
Сучасна кава – це десятки методів приготування, сотні сортів, різні способи обробки та обсмажки, що безпосередньо впливають на смак. Він може бути ніжним і м'яким або ж насиченим і гірким.
Пуровер – це не просто приготування кави, а ритуал. Це про терпіння, увагу до деталей і любов до процесу.
Кава — це напій, який полонив світ своєю ароматом та смаком. Багато людей не уявляють своє життя без ранкової чашки кави. Та чи знаєте ви, що цей напій має цікаву історію та багато неочікуваних фактів?
Арабіка та робуста — це два основні види кавових зерен, які мають суттєві відмінності